Om mig

Sannes vandreture

HVEM ER JEG:

Mit navn er Sanne Larsen, jeg er født i 1959 i Danmark, Nykøbing Mors.

Jeg er uddannet korrespondent i engelsk og fransk, taler tysk, norsk, svensk og turistspansk. Derudover har jeg taget en del alternative uddannelser og dyrket meditation siden 1996.

Min interesse for caminoen startede tilbage i 2000, da jeg læste Shirley MacLaines bog The Camino - om caminoen fra St. Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien - også kaldet den franske camino.


Der skulle gå 10 år, før jeg krydsede den franske camino i Nordspanien i bil og fortalte min kæreste om mit ønske om at gå caminoen.


Det var først, da DR2 viste Bertelsen på Caminoen op til julen i 2010, at min kæreste også blev interesseret.


Jeg/vi har siden 2011 været på utallige vandringer i Spanien på fire af de kendte caminoer og to i Alsace, som også er en del af Caminoen til Santiago de Compostela. Efterfølgende har venner også været med på ture og det gav mig inspirationen til at udbyde vandringer i det skønne Spanien.


Alle disse vandringer har ført en masse fantastiske oplevelser med sig.

Venskaber på tværs af landegrænser er opstået.

Indsigten i én selv er blevet udvidet, grænser overskredet, glæden ved det enkle liv det er at vandre, har smittet af på hverdagen.

Min rejse er, hvor vejen fører mig

Da jeg siden 2010 har tilbragt en del tid i det spanske, har jeg fået den spanske kultur helt ind under huden og elsker den.


I 2011 arbejdede jeg i hele juni måned som hospitalera på herberget San Javier i Astorga på den franske camino i samarbejde med De Danske Santiagopilgrimme, som jeg er medlem af. En fantastisk oplevelse, hvor jeg mødte vandrere fra hele verden. Læs mere om det under min Blog

© Ophavsret: Sanne-vandreture


Sannes Vandreture +34 63 83 42 42 5  +45 24 26 36 10 info@sanne-vandreture.com